Hvad kan vi gøre for dig, som er lejer?

Når du er lejer hos Plus Bolig, har du en række fordele.

 

Du har blandt andet mulighed for at booke et af vores hyggelige festlokaler til en fordelagtig pris, og snart vil det være muligt at booke festlokalerne direkte her fra hjemmesiden.

Indtil da kan du kontakte dit områdes teamleder for nærmere information.

 

Hos Plus Bolig lægger vi vægt på, at det skal være nemt at komme i kontakt med både administrationen og dit områdes teamleder (tidligere varmemester). Du har mulighed for at kontakte dit områdes teamleder både personligt, via telefon og sms og via e-mail.

Find kontaktoplysningerne her

 

Med den kommende opdatering af Plus Boligs hjemmeside får du også mulighed for at sende et servicekald direkte til din teamleder, og det bliver muligt at følge din B-ordningssaldo, betale husleje og se din eventuelle flytteopgørelse online.

 

I Plus Boligs administration på Alexander Foss Gade 7 er der fordelagtige åbningstider, og vi står altid klar med god rådgivning og service alt efter behov. Vi kan blandt andet rådgive dig om dine muligheder i forbindelse med råderet, rekvisitioner, boligbytte m.m.

 

Inden længe vil det også blive muligt at tilmelde sig Plus Boligs nyhedsbrev elektronisk, så du får den seneste information direkte i din indbakke.