Hvad kan vi gøre for dig, som er boligsøgende?

Plus Bolig administrerer mere end 3500 lejemål i Aalborg, Støvring og Farsø.

Under vores boliger kan du se vores lejemål opdelt på geografi. Du kan ligeledes se, hvor lang ventelisten er på de forskellige boliger.

Har du specifikke boligønsker, kan du med fordel benytte ”kvik søg” på forsiden.

 

For at komme i betragtning til vores lejeboliger, skal du være registreret som medlem og være aktiveret som boligsøgende. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du indmelde dig her

På hjemmesiden kan du altid holde dig opdateret omkring vores ledige boliger.

 

Når du er medlem hos Plus Bolig, kan du via dit medlemslogin selv tilpasse dine boligønsker, så de passer til lige netop dine ønsker og behov. Du har altid mulighed for at redigere din profil, bl.a. i forhold til din status som aktiv/passiv boligsøgende eller fx ændre antal børn i husstanden m.v. (antallet af børn giver fortrin i nogle afdelinger).

 

Når et af dine boligønsker bliver ledigt, og du er berettiget til et tilbud (afhænger af din placering på ventelisten), har du mulighed for at modtage tilbuddet elektronisk via e-mail eller som almindelig post. På hjemmesiden vil du altid kunne følge din position på ventelisten og besvare tilbud.

 

Du er naturligvis også velkommen til at kigge ind forbi administrationen, hvor vi er behjælpelige med ovenstående. Vi kan også hjælpe dig undervejs i din boligsøgning, hvis du måtte have spørgsmål af enhver art.

 

Plus Bolig har fordelagtige åbningstider. Se åbningstider og kontaktinformation her